Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискове и накладки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А накладки на Brembo продават ли се?
    Някой да има впечатления от Ferodo (накладки)?
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Гледам,че сега като карам всеки ден е различо с новите дискове/накладки. Отначало не издаваха никакъв звук,но не спираха много добре,което е нормално,сега почнаха да спират по добре,но и посвирват.Незнам сигурно му трябва време да се поизяде феродото.Основното нещо, поради което пиша е, че сега се наблюдава едно загряване.Дори при къси разстояния като слезна и пипна джантата е топла.Вчера когато си боядисвах апаратите забялязах,че като въртя диска има едно постоянно съвсем леко триене на накладката и си мисля,че сега в началото грее точно от това и трябва да мине още някой друг километър за да се изтъркат.
      Вие какво мислите по въпроса?

ПС.ALFA CORSE чел съм в нета за комплекти дискове/накладки Брембо,което трябва да означава,че има.А относно FERODO съм чувал повече негативни неща,което го отдавам на това,че има много ментета...иначе истинските феродо накладки мисля са си много добри.
      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

накладки

Веднъж ве4е се разисква темата за накладките.София Експорт са жносител на Феродо -4ервената кутия със средното ка4ество е за препоръ4ване.То най-добре е от високото ка4ество.ама си има цена
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Мерси, намерих я. Но като пуснах търсачката я нямаше... изобщо не я показа. В темата не се споменава цена за тези със средното качество (червената кутия).
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Здравейте фенове на Alfa! Днес си проверих предните спирачни дискове - бяха останали 16 мм. /вентилирани/ Спред мен са свършили, но тук има специалисти и те ще кажат. Другият ми въпрос е дали мога да сложа невентилирани/щото са наполовина по тънки като цена - 27 кинта парчето SAMKO, другото предложение е вентилирани - 57 лева на същия производител /, ще има ли проблем със спирачните апарати или какъвто и да е друг проблем ако сложа невентилирани. Предварително благодаря за винаги компетентните отговори! . пък може и да предложите някоя по добра комбинация качество-цена.
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Vladi-Belene
              Здравейте фенове на Alfa! Днес си проверих предните спирачни дискове - бяха останали 16 мм. /вентилирани/ Спред мен са свършили, но тук има специалисти и те ще кажат. Другият ми въпрос е дали мога да сложа невентилирани/щото са наполовина по тънки като цена - 27 кинта парчето SAMKO, другото предложение е вентилирани - 57 лева на същия производител /, ще има ли проблем със спирачните апарати или какъвто и да е друг проблем ако сложа невентилирани. Предварително благодаря за винаги компетентните отговори! . пък може и да предложите някоя по добра комбинация качесто-цена.
              Тип на диска: Вентилиран/Ventilated
              Диаметър: 257
              Макс. дебелина: 20
              Мин. дебелина: 18.2
              Брой болтове: 4H
              Диам. на главината: 59.1
              Височина: 40.5
              O.E. Номер: 7645056/7779409/60806137
              Заб.: цената е за комплект 2 броя за една ос
              марка: Bendix
              цена: 120.00 лева с ДДС

това го взех от www.kanex.bg
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Влади, взимай едни нови вентилирани дискове(по-възможност по добра марка) и гледай като накладки да вземеш нещо по меко да не ти свири. тук някъде из форума беше писано за PERMAFUSE мисля,от който са доволни.Аз съм с делхи лоокхиид дискове и накладки и в началото доста ми посвирваха,но сега спират чудесно и посвирват едвам доловимо и то не винаги...
                97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Със сигурност няма да ти станат обикновенни дискове а и не си заслужава да правиш експерименти точно със спирачките тъй че слагай вентилирани и карай спокойно.

Comment

Здравейте, хора, искам да попитам дали цените и сервизите са актуални все още понеже имам и аз проблемче с дискове и накладки и мисля да посменя това онова. Аз съм от Пловидв и общо взето съм заинтересован от пловдивските сервизи
                    Alfa Romeo 145 2.0 155hp - Наща гордост и наща Алфонсита

Comment

Темата е от преди 3години и полвина......едва ли!
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от aquaaa Покажи съобщение
                        Здравейте, хора, искам да попитам дали цените и сервизите са актуални все още понеже имам и аз проблемче с дискове и накладки и мисля да посменя това онова. Аз съм от Пловидв и общо взето съм заинтересован от пловдивските сервизи
                        Колега, пиши на колегата sp_romeo1 . Той работи съвсем близо до Пловдив. Смятам , че ще ти помогне.
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Имаше една тема един колега продаваше комплекти брембо макс намерия и му звънни нарязани и вентилирани отпред цилиндърчето се прибира до колкото си спомням с натиск а при мен отзад е с обратна резба но това не те вълнува MotoExpert на пещерско шосе продават немски чарколяци(нови) мойте накладки NK са от тях и са доста стабилни и бяха не много скъпи 80лв или нещо такова и имаха и дискове като ме убеждаваха колко хубави били,но след като от накладките нямам оплакване...значи и дисковете са им харашо пък и е близо до вас(щом динекспрес са до вас )
                          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                          Nissan Qashqai 2,0 140hp
                          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Преди около час смених моите накладки тук в Пазарджик , марката е "Trusting" , цената - 28лв... Ако съдим по името може да им се има вяра
                            Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце ...

Comment

Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщение
                              Преди около час смених моите накладки тук в Пазарджик , марката е "Trusting" , цената - 28лв... Ако съдим по името може да им се има вяра
                              Някой мой роднина ше да е производителят
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колеги,скоро започнаха да ми задържат предните спирачки,особенно предна лява.Колата трудно тръгва и като натискам спирачките кляка на всички посоки. Ако може да ме насочите към добър и не много скъп сервиз в Пловдив.Изобщо каква е процедурата,как варират цените и мога ли да се справя сам или да ходя на сервиз.Аз попитах в един сервиз срещу ВСИ-то и човека ми каза по 20 лева на колело като отделно си плащам и консумативите.
                                Last edited by zaryto; d.m.y г., 00:13.
                                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                                X